FWAM/LIANORA a E-Vision Team

29.06.2018 08:13

Všem stávajícím členům i novým zájemcům!

Jelikož se množí stížnosti na společnost že nevyplácí a tím i na mě že projekt nabízím, popisuji současný stav jaký je a proč jej nabízím:
 
 
Společnost FWAM či jakýkoliv jiný název který v minulosti používala, mění od základu vše včetně majitele a výplatního systému. Umožňuje svým členům  včetně "služebně" nejstarších spolupracovníků  prozatímní přístup ke svým penězům. Byl uzavřen jakýkoliv platební systém propojený s firmou. Tedy nejen výplaty, ale i platby firmě. Členům bylo doporučeno svými zisky financovat účty nových členů. Není nikterak nařízeno za jakou cenu člen členu prodá jakýkoliv investiční balíček, tedy je cena smluvní. Platba balíčku však probíhá v plné ceně, ovšem peníze pro firmu jsou zatím pouze virtuální. Skutečné jsou zisky z investic a provize ze sítě. Jsou majetkem člena a má právo o nich rozhodovat zda si je nechá a investuje, nebo část "prodá" za hotové peníze jinému členu. Mnoho lidí tento systém má za podvod. Ale jak to vlastně je?
 
To, že společnost umožnila svým lidem aby mohli ke svým penězům mě osobně přijde poctivá. Vždyť mohli klidně sbalit krám i s penězi lidí, web i sponzorské stránky ukončit bez upozornění jak se to často stává. Zaregistrovat jinou společnost a jede se dál. Místo toho platí dva weby, ale peníze z nich zatím žádné nemají. Pokud si lidé mezi sebou mění balíčky za své peníze, fakticky z toho firma nic nemá. Proto také může být cena balíčků smluvní.
Jakmile bude vše u společnosti FWAM zase v "normálu" včetně platebního systému, bude cena balíčků opět za 100% jejich hodnoty. Nynější stav je tedy o veliké výhodě za kterou platíme rizikem ztráty. 
 
Výplatní systémy a peněženky nyní mají také své potíže. Musí se přizpůsobit novým přísnějším zákonům. Jistě víte, že peněženky AdvCash a Payeer ukončily platnost svých karet. Až budou karty znovu vydávat, bude verifikace účtu velmi těžká. Pravděpodobně tam bude omezení financí bez IČ a budou vydávat faktury abychom mohli přiznat finančáku svoje příjmy. Výdělek na internetu bez zdanění je hlavní problém celého světa a úřadům samozřejmě moc vadí. Společnosti, které nyní mají výplaty on-line na peněženky, budou postupně procházet velikými kontrolami a hodně jich zmizí. Spolehlivě by měly fungovat výplaty právě těch společností které nyní systémy výplat budují, nebo ty které jsou zcela nové a už se museli s novými podmínkami srovnat.
 
Já pracuji v síti další společností, která je na tom stejně jako FWAM. Více jak rok jsem členkou E-vision, která také od března nevyplácí a řeší sytém výplat. I zde lidé (včetně mě) "prodávají"  své peníze. Jsou to naše výdělky a zisky, patří nám a nikde jsme je neukradli. Pomáháme jimi financovat účty členům při reinvestech, nebo novým členům kteří i za těchto podmínek vstupují. Obě společnosti mají fungující podporu na chatu, což je také dobré znamení. Mám dokonce na FB v přátelích dámu z podpory E-vision, se kterou jsem nastalou situaci probírala a díky ní jsem se dozvěděla
mnohé, co většina lidí neví. Nicméně mě to neomlouvá, že tento stav není popsán na mém webu. Dnes napravuji.
 
Prosím, berte na vědomí, že jakákoliv společnost na internetu nemá svoje podnikání jisté. Takový je stav ve všem. Jestli podnikáme sami se svojí firmou, nebo jsme zaměstnanci. Dokonce nemáme do budoucna ani jistotu důchodů a sociálních dávek. O tom, zda u nás jsou pro naše české občany dostačující ani nemluvě.
 
Investujte prosím po zvážení okolností jen tolik, aby to Vaše peněženka unesla. Vladimíra Jana Bujakowská - Jana Job
 

 

Zpět

Kontakt

vydelky-janajob
Czech republic

420 724 303 376

SKYPE: vladka991

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode