E-vision Team dnes

13.03.2018 11:18


 

Dobrý den vážení členové mého týmu.
Včera jsem na FB opět komunikovala s naší báječnou Reginou z Německa, která pracuje v Backoffice v Life Chatu. Střídá se tam s panem Oskarem, který už funguje také velmi dobře. S Reginou máme ale vztah už téměř kamarádský.
Diskutovala jsem s Reginou o tom, že někteří členové stále mají obavy o své peníze z Webetu a čekají s investicí do společnosti E-Vision "až jak to dopadne". Kdo nevyužije nyní šanci investovat přímo do fondu společnosti E-Vision, udělá velkou chybu! PROČ? Fond společnosti se plní velmi rychle. Sami si můžete kontrolovat! KDE?
 
Když se podíváte ve své kanceláři do odkazu PROJEKTY, uvidíte vlevo MENU. První je ve žlutém rámečku eVisionTeam. Pod textem klikněte na Další info v modrém rámečku. Objeví se stránka kde je graficky i číselně zveřejněno jak finance do fondu přibývají a kolik ještě schází Eur do naplnění fondu. Pak bude fond společnosti uzavřen a investované peníze podílníků se budou dál zhodnocovat a vyplácet podle SOUČASNÉ smlouvy. Ta se ale k datu 1.dubna změní!!! Ano, společnost nám poskytne další možnosti kam investovat, ale mít peníze přímo ve fondu společnosti  (kde máme nejvyšší záruky spolehlivosti) už se nám se ziskem 4% týdně nepodaří.
Fakt, že splečnost E-Vision vždy dá členům předem na vědomí co hodlá udělat, považuji za velký důkaz její důvěryhodnosti. Tedy víme, že od 1.dubna bude zisk v E-Vision Team takto:
 
Zhodnocení v projektu eVisionTeam bude 2.0 % měsíčně, přičemž toto zhodnocení bude vypláceno čtvrtletně. Časové období se prodlužuje na 1 rok.
 
Je to velký skok dolů, ale kdo investuje nyní do konce března, bude mít zhodnocení jako dosud! Po expiraci podílů je automatická výplata v celkové částce (vklad+ 48%zisk), potvrzeno naší podporou. Největším důkazem je opět fakt, jak cizinci a sami členové Life Chatu investují obrovské částky. Vidíme je v tabulce neustále.
 
 
 V MENU je pět aktuálních projektů a čtyři projekty ukončené. Každý projekt je samostatný fond se svými vlastními podmínkami. Má pevně stanovenou částku se kterou pracuje. Investoři svými podíly jsou účastni konkrétního projektového fondu. Jejich podíly jsou potvrzeny smlouvou o úvěru který podílník - akcionář poskytl společnosti na každou jednotlivou investici je vystavena faktura. 
Společnost je pod stálou kontrolou finančního úřadu, kde musí předkládat příjmy i výdaje - tedy faktury a k nim náležící výplaty.
Jsou zde i pravidelné kontroly úřadů, které se snaží likvidovat společnosti s MLM projekty. Společnost E-Vision je však vždy bez poskvrny. Systém Affiliate je podle zákonů po celém světě povolen a využívají jej i některé banky.
Doména, kterou nyní společnost pro svoje webové stránky využívá, funguje nepřetržitě 12 let! Dále má společnost zaplacené další domény pro Affiliate členy.
 
Předem všem svým členům děkuji za dotazy na které pak díky super podpoře odpovím. Dále prosím o informace kolik kdo bude potřebovat Eur, abych mohla všem zájemcům vyhovět. Ti z Vás kteří chtějí vybírat, můžete mi své podíly prodat. Pište kdykoliv, volejte ve všední dny dopoledne nebo odpoledne po čtvrté hodině. Jsem tady pro Vás! Vaše sponzorka Vlaďka
 
P.S. Připojuji obrázek ze dnešní kontroly webových stránek společnosti www.evisionteam.com na portále Scamadviser.com. Využíváte ještě jiné portály pro kontrolu? Pošlete Vaše výsledky, nebo odkaz na portál. Všichni uvítáme důkazy o poctivém podnikání naší společnosti. 

Zpět

Kontakt

vydelky-janajob
Czech republic

420 724 303 376

SKYPE: vladka991

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode